integrated communications

Latest Releases

MisterFly bevestigt zijn expansie- en innovatiestrategie en verwelkomt de leider in mobiele reisapplicaties: mTrip. MisterFly wil met mTrip de reiziger nog beter van dienst kunnen zijn tijdens de reservatie- en reiservaring.

Read more »

MisterFly poursuit sa stratégie d’expansion et d’innovation portée par le développement de ses offres de produits et de services. Avec mTrip, MisterFly enrichit l’accompagnement du client sur l’ensemble de son parcours d’achat et de voyage.

Read more »

Laat de mannen achter en geniet deze lente van een uitje met moeder en dochter. MisterFly selecteerde vijf bestemmingen waar twee generaties ten volle kunnen genieten, niet alleen van de locatie maar ook van elkaars gezelschap. Of je nu het vliegtuig wil nemen naar de beste etalages van Europa, of door een wereldstad wil kuieren om van de cultuur te genieten, er zit vast iets voor jullie tussen.

Read more »

MisterFly België, de 100% Belgische afdeling van MisterFly, specialist op het gebied van het online boeken van reizen, heeft Wouter Strobbe aangesteld als sales manager voor Vlaanderen. Samen met de tweetalige klantendienst en het Business Development team gaat hij meehelpen aan de uitbouw van MisterFly in België.

Read more »

MisterFly Belgium, la branche 100% belge de MisterFly, spécialiste des réservations de voyages en-ligne, a nommé Wouter Strobbe au poste de directeur commercial pour la Flandre. En liaison étroite avec le service bilingue de support à la clientèle et avec l’équipe de Business Development, Wouter Strobbe contribuera au développement de MisterFly en Belgique.

Read more »

Un nouveau challenger dans le secteur du voyage au Belux

Read more »

Een nieuwe uitdager in de Belux reissector

Read more »