Fujitsu verzekert beschikbaarheid op lange termijn van mainframes, de drijvende kracht achter digitalisering
12/01/2018
Langetermijnrelevantie en –beschikbaarheid van mainframes primordiaal voor digitalisering
Nieuwsfeiten:
- Geüpdatete BS2000 SE-infrastructuur versie 6.2 combineert innovatie met continuïteit in een toekomstbestendige oplossing met tot zeven jaar gegarandeerde ondersteuning.
- Fujitsu is de eerste die Live Migration voor mainframes aanbiedt.
- Allernieuwste platform voor bedrijfskritieke toepassingen in het digitale tijdperk, ondersteund door een uitgebreid training- en serviceaanbod.

Brussel, 12 januari 2018 – Fujitsu verlengt de vooruitzichten van klanten die met BS2000-mainframes werken nog meer via software-upgrades en tot zeven jaar gegarandeerde ondersteuning voor SE300B- en SE700B-servers. Fujitsu benadrukt de langetermijnrelevantie en -beschikbaarheid van mainframes als de ruggengraat van digitaal zakendoen; daarom introduceren de laatste software-upgrades ook mogelijkheden tot live migratie.

Versie 6.2 van de Fujitsu Enterprise Server BS2000 SE-systeemsoftware biedt een gloednieuw, robuust infrastructuurplatform voor moderne, gegevensintensieve IT-toepassingen, dat innovatie en continuïteit combineert in een complete, hoogwaardige en toekomstbestendige oplossing. Door algemene verbeteringen in beschikbaarheid, openheid, automatisering en efficiëntie biedt deze laatste versie klanten die voor de kern van hun bedrijfskritieke toepassingen op mainframes vertrouwen een verdere bescherming van hun investering.

Live Migration – wereldwijde primeur

Fujitsu is ook marktleider door de introductie van Live Migration voor mainframesystemen die op x86 of /390-serverunits draaien. Met deze unieke nieuwe functie kunnen organisaties mainframe gastsystemen en toepassingen zonder enige onderbreking naar een tweede server binnen een BS2000-infrastructuur migreren - een wereldwijde primeur. Als gevolg kunnen bedrijven hun geplande onderhoud versnellen, verplaatsen na failover, en de werklastverdeling herbalanceren zonder aan de continuïteit en beschikbaarheid van de service te raken. Hierdoor is 24 uur per dag en 7 dagen per week een vlotte, ononderbroken werking van missiekritieke bedrijfstoepassingen gegarandeerd.

Met de nieuwe clusterfuncties kunnen klanten twee BS2000 SE-infrastructuren koppelen om over de server- en toepassingseenheden van de cluster heen een veilig en snel intern datanetwerk voor naadloze communicatie te vormen. In combinatie met de Live Migrationfunctie kunnen bedrijven een feilloze infrastructuur met hoge beschikbaarheid creëren, die bovendien als een en dezelfde instantie beheerd kan worden.
 

Downloads
Online resources
Logo
 
Andere talen / Autres langues
 
Contact
Whizpr
Hilde De Wachter
Content manager
Fujitsu
Inès Godart
Communications Manager Benelux
Fujitsu
Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologie producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 155.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujistu Limited (TXE: 6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,5 triljoen yen (US$ 40 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2017. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.